Ian McKellen lesz Tik-Tak úr a Szépség és a szörnyetegben
2015. április 12. írta: prominent

Ian McKellen lesz Tik-Tak úr a Szépség és a szörnyetegben

ian-mckellen-cogsworth-beauty-beast.jpg

Kattogni fog a híres színész a Disney legújabb élőszereplős filmjében. A Gyűrűk Ura, a Hobbit és az X-Men sztárja lesz Tik-Tak úr a Szépség és a Szörnyeteg című filmben.

További szerepekben látható lesz Emma Watson mint Belle, Dan Stevens mint Szörnyeteg/Ádám herceg, Luke Evans mint Gaston, Emma Thompson mint Mrs. Potts és Kevin Kline mint Bell apja, Maurice. Az a hír járja, hogy Josh Gad lesz Le Fou, de a Disney egyelőre nem erősítette meg nyilvánosan a szereposztást.

A szépség és a szörnyeteg című élőszereplős filmet Bill Condon (Álomlányok) rendezi és májusban kezdődik a forgatás, a premier 2017. május 17-én várható.

A Disney számos klasszikust visz élőszereplős változatban a filmvászonra, mint például “Mulan,” “Micimackó”, “Dumbó,” “Pinokkió,” “Dzsungel könyve” valamint “Peti sárkánya.”

Forrás: Variety



A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr797360576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása