Apák története lesz a Galaxis őrzői 2
2015. április 15. írta: prominent

Apák története lesz a Galaxis őrzői 2

guardians-of-the-galaxy-review.jpg

Új fejezetet nyitnak a szuperhősök felmenőinek, konkrétan az édesapáknak a Galaxis őrzői című film folytatásában.

Nem sokat lehetett megtudni az első részből Űr-Lord (Chris Pratt) apjával való kapcsolatáról. Most úgy tűnik, a folytatásban kiküszöbölik ezt a hibát. Sőt! Nemcsak egy apa kerül középpontba. James Gunn rendező azt mondta, hogy bár a képregényben Peter Quill azaz Űr-Lord apja J'son, egy spartaxi férfi, ám a filmben nem feltétlenül fog feltűnni.

Úgy mondta, hogy inkább improvizálnak, nem fognak mindig a képregényből meríteni. Izgalmas információ az apák, mint többes szám használata, amiből arra lehet következtetni, hogy több apa is feltűnik a színen. Ha továbbgondoljuk, akkor akár Nebula (Karen Gillen) kapcsolatáról apjával, Thanos-szal (James Brolin) is többet fogunk megtudni. Többet majd csak 2015 végén, illetve 2016 elején fogunk tudni, amikor is megkezdődik a szereplőválogatás. És a forgatás 2016 elején várható.

Gunn megemlítette, hogy nemcsak a második, hanem a harmadik epizódot illetően is vannak tervei. Ezt azért óvatosan kell kezelni, mivel a franchise következő részét 2017. május 5-én mutatják be, és addig, ahogy mondani szokás, még sok víz fog lefolyni a Dunán. Minden további infó csupán feltételezés lenne.

forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr377370310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása