Főgonoszt kapott az új GTA film
2015. április 15. írta: prominent

Főgonoszt kapott az új GTA film

gta.jpg

Ádáz harcot fog vívni a Grand Theft Auto videójáték keletkezéséről szóló filmben Bill Paxton. Miami-i jogászként elítéli majd a sok erőszakot és szexet.

rock.jpg

Az a hír járja, hogy Bill Paxton játszhatja Jack Thompson túlbuzgó aktivistát, aki az erőszak minden formája ellen tiltakozik. A valós alapokon nyugvó sztoriban ő lesz Daniel Radcliffe ellenfele. Az egykori Harry Potter ezúttal Sam Houser-t, a Rockstar Games alapítóját alakítja, akinek olyan játékokat köszönhetünk, mint Max Payne vagy a Red Dead. Ő fejlesztette ki a minden idők legsikeresebb autólopós videójátékát, a GTA-t.

paxton-tombstone.jpg

A huszonegyedik század első éveiben Houser és a Rockstar Games sorozatos támadásoknak volt kitéve Jack Thompson aktivista részéről,  aki állhatatosan, gyakran látványos botrányokat keltve küzd az erőszak minden formájának megjelenítése ellen. Botrányai miatt a floridai ügyvédi kamara már kizárta soraiból, de Thompson továbbra is "Istennek szánt kötelességének" tekinti, hogy "megtisztítsa a világot" az erőszakos játékoktól.

grand-theft-auto-v-pictures.jpg

Owen Haris, brit rendező (Fekete tükör) James Wooddal írja a forgatókönyvet a BBC-nek. Az április 20-án kezdődő forgatáson a film története David Kushner Jacked: The Outlaw Story of Grand Theft Auto című dokumentarista stílusú könyvén alapszik.

jacked_cover.jpg

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr627370382

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása