Itt egy ízelítő Az acélember 2 filmből - Videó
2015. április 16. írta: prominent

Itt egy ízelítő Az acélember 2 filmből - Videó

batmanvsupermanheader.jpg

Teli izgalommal lehet várni az új Batman-Superman film bemutatóját. Itt egy teaser trailer, ami már maga sokat sejtet.

Zack Snyder rendező ma nyilvánossá tett egy kis rövid ízelítőt az új Acélember filmből. Jelezte, hogy a teljes trailer április 20-án, hétfőn, várható egy speciális vetítés keretében. Az egyelőre nem világos, hogy mikor lesz online elérhető.

A Warner Bros. Pictures által bemutatott Az acélember 2 (Batman v Superman: Dawn of Justice) egy rendkívüli módon várt akció kalandfilm, amelyben Henry Cavillt látjuk Clark Kent/Superman szerepben, és Ben Affleck lesz Bruce Wayne/Batman. A film további szerepeiben Gal Gadot mint Diana Prince/Wonder Woman, Amy Adams, Laurence Fishburne és Diane Lane, Jesse Eisenberg mint Lex Luthor, Jeremy Irons mint Alfred, valamint Holly Hunter látható. Ez utóbbinak egy külön erre a filmre írtak egy karaktert. Jason Momoa pedig Aquaman lesz.

Az Acélember filmet 2016. március 25-től vetítik a mozik.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr77372610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása