Ryan Goslinggal folytatódik a Szárnyas fejvadász
2015. április 17. írta: prominent

Ryan Goslinggal folytatódik a Szárnyas fejvadász

movie-wallpapers-ryan-gosling-drive-wallpaper-33202.jpg

Folytatást kap minden idők egyik legzseniálisabb sci-fije. Ridley Scott alkotása annak idején alaposan felforgatta a filmművészetet. Készül a Szárnyas fejvadász 2.

Egy valamirevaló sci-fi rajongónak nem bizonyára nem kell bemutatni a Harrison Ford főszereplésével készült neo-noir tudományos-fantasztikus Szárnyas fejvadász (Blade Runner) című filmet. Az 1982-ben bemutatott filmet Ridley Scott rendezte.

A történet alapjául Philip K. Dick Álmodnak-e az androidok elektronikus bárányokkal? című kötet szolgált. A Szárnyas fejvadász elnevezés valójában egy allegóriára utal: ebben a replikánsokat megalkotó Tyrell vállalat jelenti a teremtő Istent, a fejvadász pedig az Úr angyalát, aki teljesíti a Mindenható akaratát és beteljesíti a fellázadó teremtmények sorsát.

blade-runner-harrison-ford.jpg

Most pedig az Alcon Entertainmentsnél az a hír járja, hogy nemcsak felélesztik és továbbgondolják az akkor kialakított különleges univerzumot, hanem visszatér Harrison Ford mint Rick Deckard, és mostani főszerepre Ryan Goslingot nézték ki.

A Hampton Fancher (az eredeti film társírója) és Michael Green forgatókönyve alapján a folytatást Denis Villeneuve (Fogságban) rendezi. Ridley Scott executive producer lesz, az eredeti történet után évtizedekkel játszó filmet 2016 nyarán kezdik forgatni.

forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr477375110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása