Új önálló filmet kaphat Howard a kacsa
2015. április 20. írta: prominent

Új önálló filmet kaphat Howard a kacsa

duck.jpg

Kis felvezető szerepet kaphat a Galaxis őrzői második epizódjában is. George Lucas azt találta mondani, hogy újraforgatják a Howard, a kacsa című filmet.

Van abban valami bizarr, hogy a Galaxis őrzői folytatásában feltűnne Howard, a kacsa, ami egy Marvel karakter. Ezen túlmenően most egyre többször lehet arról értesülni, hogy egész estés filmet kapna a szereplő.

Egy interjú közben, George Lucas elárulta, hogy a Marvel fontolgatja, hogy újjáélesztené a karaktert. Ugyanakkor arról is szólt, hogy ezidáig ez miért nem valósulhatott meg.

"Nem öltöztethetsz fel egy törpét kacsaruhába, mert röhejes lesz. Úgy gondolom, a Marvel azért döntött úgy, most kelti életre a karaktert, mivel napjainkban van az ehhez szükséges technológia. A kortárs művészet a technológiáról szól. Most van a megfelelő alkalom!" - fogalmazott Lucas.

Ám 2020 előtt biztosan nem láthatjuk a filmet. Elképzelhető, hogy a kacsa néhány jelenetben látható lesz a Galaxis őrzői második részében.

maxresdefault.jpg

Az eredeti Howard, a kacsa filmet 1986. augusztus elsején mutatták be. A Willard Huyck által rendezett filmben Lea Thompson, Jeffrey Jones, Tim Robbins és Ed Gale, Chip Zien,  valamint Tim Rose, Steve Sleap, Peter Baird játszottak.

forrás: movieweb

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr297382926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása