Érdekes részletek a Bosszúállók: Végtelen Háború filmről
2015. április 28. írta: prominent

Érdekes részletek a Bosszúállók: Végtelen Háború filmről

infinity-wars-04.jpg

Kiderült, hogy hol bukkan fel az utolsó Végtelen Kő a Bosszúállók készülő új filmjének felvezetéséhez. Részletek Chris Evans árult el.

thanosinfinity-what-does-that-leaked-avengers-infinity-war-trailer-tells-us.jpeg

Több találgatás után most végre fény derült arra, hogy a sok Marvel-szuperhősös film közül melyikben is fog szerepelni az az ominózus utolsó Végtelen Kő, amelynek nyomán készül a Bosszúállók: Végtelen Háború című film.

Chris Evans színész, a napokban mozikba került Bosszúállók: Ultron kora című film kapcsán adott interjút az Esquire magazinnak, akiknek elárult néhány forgatási tervét. Ezekből kiderül, hogy elkezdődött az Amerika Kapitány: Polgár Háború film forgatása, amely úgy fog befejeződni, hogy az a Bosszúállók: Végtelen Háború film felvezetése lesz. Tehát elérkezünk ahhoz, hogy felbukkan az utolsó Végtelen Kő és megkezdődhet a végeláthatatlan ádáz küzdelem a hatalomért.

"Augusztusig forgatjuk az Amerika kapitány harmadik részét, majd talán lesz egy kis szusszanásnyi szünetem. Amit még nem tudom, mivel fogok eltölteni. Ez még képlékeny. Elképzelhető, hogy filmet rendezek, vagy találok egyet, amiben szerepelhetek. Bármi lehetséges, amiben kellően kiélhetem a kreativitásomat. Aztán az is lehet, pihenek, feltöltődöm és élvezem az életem. Majd pedig 2016 őszén vagy telén elkezdjük a Bosszúállók új részének forgatását. És legalább kilenc hónapig eltart a két rész forgatása." - fogalmazott Chris Evans.

captain-america-first-avenger-captain-america-the-first-avenger-shield-chris-evans.jpg

Az Amerika Kapitány: Polgár Háború (Captain America: Civil War) filmet 2016. május 6-án mutatják be a mozik. A Bosszúállók: Végtelen Háború (Avengers: Infinity Wars) első részének premierje 2018. május 4-én lesz, a második rész pedig 2019. május 3-tól lesz látható.

forrás: Esquire

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr777406026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása