Itt A Sötét ötven árnyalata ízelítője
2015. április 30. írta: prominent

Itt A Sötét ötven árnyalata ízelítője

vlcsnap-2015-04-30-19h47m52s121.png

Rendező még nincs, de teaser már érkezett a mamipornó új részéhez. Sokat sejtet, de keveset mutat!

Felrobbantotta a mozikasszákat az A szürke ötven árnyalata, ami az azonos című E. L. James regényének Sam Taylor-Johnson rendező által megfilmesített változata. Egész világon végigsöpört a hihetetlen érdeklődés, hogy aztán hetekig téma legyen minden háziasszony konyhájában. Világszerte mintegy 569 millió dollárt hozott, Magyarországon is több mint 350 ezren látták.

Mint a könyv esetében is, úgy a filmnek is lesz folytatása, mégpedig az A sötét ötven árnyalata címmel, amit 2017. február 17-én érkezik a mozikba. A főszerepekben ismét Dakota Johnson és Jamie Dornan-t láthatjuk, a forgatókönyvet a regények szerzőjének férje, Niall Leonard írja.

vlcsnap-2015-04-30-19h48m04s250.png

Míg Christian saját démonaival küszködik, addig Anastasianak le kell győznie saját maga iránt érzett dühét amiatt, akivé vált.

Íme az első ízelítő a készülő filmből, ami a Universal stúdió egyik fejese, Donna Langley szerint inkább thriller lesz. A teaser az első rész DVD kiadásán kapott helyet.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr77418204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása