Vin Diesel boszorkányokra vadászik - Trailer
2015. május 01. írta: prominent

Vin Diesel boszorkányokra vadászik - Trailer

vin-diesel-as-the-last-witch-hunter.jpg

Alig csillapodott a Halálos iramban hetedik epizódját övező őrület, Vin Diesel egy újabb filmben lesz látható! Trailer és poszter a tovább mögött!

A The Last Witch Hunter (Az utolsó boszorkányvadász) című filmnek most kijött az első ízelítője. A film története egy boszorkányvadászról szól (Diesel), akit egy gonosz boszi egy átokkal örök életre kárhoztatta. Magányosan járja a világot, túlélve minden szerettét, és banyákra vadászik. Egy nap azonban arról értesül, hogy a gonosz boszorkány, aki megátkozta, feltámad holtából és főhősünk mindent megtesz annak érdekében, hogy bosszút álljon.

last.jpg

Diesel mellett az új filmben feltűnik Elijah Wood és Michael Cane is. A Breck Eisner (Tébolyultak) által rendezett filmet október 23-án mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr257419342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása