Izgalmas részletek a Star Wars: Ébredő erő filmről
2015. május 04. írta: prominent

Izgalmas részletek a Star Wars: Ébredő erő filmről

screen_shot_2015-05-04_at_2_37_26_pm.png

Sokatmondóan sejtetős 45 mp-s videó került a netre az új Csillagok Háborúja részt reklámozásáról. Az egyik magazin fotózásakor valóban izgalmas utalásokat kapunk.

Ismert "csillagos" arcok láthatóak a Vanity Fair júniusi kiadásának címlapján. A borítón Harrison Ford (Han Solo) és új szereplők Daisy Ridley (Rey) valamint John Boyega (Finn) látható Chewbacca illetve a BB-8 nevű új droid társaságában.

vanityfair-starwars.jpg

A magazinban látható képeket a neves Annie Liebowitz készítette és sajátos meglátásban mutatja a Star Wars szereplőit. Nemcsak a fotó került nyilvánosságra, hanem egy rövid, ám annál beszédesebb mintegy negyvenöt másodperces videó is.

Ebből kiderül egy s más a Star Wars: Ébredő erő című filmből, legalábbis a videóból sok mindenre lehet következtetni az új részt illetően.

A videóban közelebbi és tisztább képet kapunk Driver által megformált karakterről, amiről egyesek azt feltételezik, hogy Kyle Ren lehet. Ugyancsak izgalmas látni Lupito Nyong'o, akinek karakterét CG-vel erősítik meg. A rövid videóban láthatóak a Rohamosztagosok, amint éppen egy havas tájon haladnak és egy sebes jármű is, amit feltehetően Daisy Ridley vezet.

Itt még azonban nem áll meg az egész, hiszen a Vanity Fair azt ígéri, hogy az új Star Wars filmből az elkövetkezendő napokban további, korábban soha nem látott felvételekkel kápráztatja el a közönséget. Egyebeket mellett sor kerül Gwendoline Christie általa alakított, mindezidáig ismeretlen karakterének felfedésére.

 

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr417428936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása