Itt van a Terminator Genisys öt karakterposztere
2015. május 11. írta: prominent

Itt van a Terminator Genisys öt karakterposztere

terminator5.png

Ütős poszterek érkeztek a legújabb Terminátor filmből. Brutál látványra kell felkészülni!

2029-et írunk, John Connor (Jason Clarke), az ellenállás vezetője, folytatja a háborút a gépek ellen. A Los Angeles-i hadjárat közben John félelmei az ismeretlen jövővel kapcsolatban kezdenek előjönni, amint a TECOM kémek felfedik a Skynet egy újabb tervét, miszerint két frontról fog támadni: a múltból és a jövőből. Így aztán végérvényesen megváltoztatja a háború kimenetelét.

A Skynet elleni háború megnyerése peremén Connor visszaküldi megbízható hadnagyát, Kyle Reeset (Jai Courtney) az időbe, hogy megmentse az édesanyját és biztosítsa a saját létezését. De Reese olyan dolgot talál a másik oldalon, amit soha sem gondolt volna: Miután egy terminátor műve miatt édesanyja árva lett 9 évesen, Sarah Connor (Emilia Clarke) egy másik terminátor nevelte fel, akit a védelmére programoztak. Ez a terminátor (Arnold Schwarzenegger) aztán kiképezte őt, tanította, hogy szembe nézhessen a sorsával, ő viszont ezt hajthatatlanul próbálja visszautasítani.

Mostanra, a régi terminátor segítségével, Kylenak és Sarahnak meg kell menekülnie az új modelltől, a T-800-tól és a T-1000-től, amiket a Skynet küldött rájuk, hogy végezzen velük.

Az Alan Taylor (Thor: Sötét világ) rendezte Terminator Genisys július elsején érkezik a mozikba.

terminator-genisys-poster-arnold-schwarzenegger.jpg

terminator-genisys-poster-byung-hun-lee.jpg

terminator-genisys-poster-emilia-clarke.jpg

terminator-genisys-poster-jai-courtney.jpg

terminator-genisys-poster-jason-clarke.jpg

forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr547449428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása