Halálos grizzly támadás Alaszkában
2015. május 14. írta: prominent

Halálos grizzly támadás Alaszkában

into-the-grizzly-maze-trailer.jpg

Félelmetes medve gyilkolássza a közösség tagjait. Kijött az Into the Grizzly Maze film előzetese.

Ha felbőszítesz egy vérszomjas szürke medvét, akkor elkezdődik az élethalál harc. Az Open Road Films közzétette az "Into the Grizzly Maze" című akcióthriller előzetesét, amiben James Marsden, Billy Bob Thornton, Thomas Jane és Piper Perabo látható.

grizz.jpg

Alaszkában egy gyilkos medve járja a vidéket és rettegésben tartja az ottani közösséget. Annak védelmére kelt egy erdőőr, aki azonban hamarosan azt tapasztalja, nem egy szokványos szürke medvével van dolguk, hanem a vérszomjas fenevad szisztematikusan tizedeli a közösség tagjait. Ezért aztán néhányan felkerekednek, hogy nyomára bukkanjanak egy vége láthatlatannak tűnő erdő-útvesztőben, miközben az ő felesége nyomtalanul eltűnik, kezdik kapisgálni, hogy a labirintusban nem ők az üldözők. Így válik élet-halál játékká a grizzly-vadászat.

grizzlymazefeat.jpg

A filmet David Hackl (Fűrész V) rendezi és Amerikában is csak néhány moziban játsszák, magyarországi premierről nem tudunk, feltehetően DVD-n lesz kapható.

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr767459800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása