Hugh Jackman és Channing Tatum az új X-Men filmben?
2015. május 14. írta: prominent

Hugh Jackman és Channing Tatum az új X-Men filmben?

x-men-apocalypse.jpg

Könnyen lehet, hogy egymással harcol a két sztár. Szuperhősökként megállítanák az Apokalipszist.

Ugyan hivatalosan még nem erősítette meg a 20th Century Fox, de egyes források szerint nagy az esély arra, hogy Hugh Jackman és Channing Tatum szerepeljen az X-Men: Apocalypse című filmben. Nemrég kikerült egy lehetséges szinopszis. Korábban már felröppent, hogy retró stílusú lesz az új X-Men.

A történet szerint az X-Men: Apocalypse egy csoport mutáns-hadtesttel kiváltanák egy háborút, ami az egymás kiirtására irányulna. Mindezt egy minden eddiginél erősebb mutánssal érnék el, aki nemcsak a telekinézist műveli extra magas szinten, de képes megváltoztatni a "megtámadott" mutáns viselkedését és ezáltal befolyásolni a cselekedetét. Így hozza hát létre a Négy lovas elnevezésű csapatot, akik a szolgálatába állva gyilkolják le az X-Men-eket.

Az X-Men: Apocalypse filmben számos X-Men karakter tűnik fel, akiket Hollywood legtehetségesebb színészei keltenek életre, beleértve az Oscar-díjra jelölt Jennifer Lawrence-t (Az éhezők viadala) mint Mystique (Rejtély), Channing Tatum (Túlkoros osztag) mint Gambit, Oscar-ra jelölt Michael Fassbender (Tizenkét év rabszolgaság) mint Magneto, Golden Globe-ra jelölt James McAvoy (Az utolsó skót király) mint Charles Xavier, Oscar-díjra jelölt Hugh Jackman (Nyomorultak) mint Wolverine (Farkas), kétszeres Golden Globe-ra jelölt Rose Byrne (Rossz szomszédság) mint Moira MacTaggert, Nicholas Hoult (Warm Bodies) mint Beast (Bestia), Olivia Munn (Híradósok) mint Psylocke, a háromszoros Screen Actors Guild Award jelölt Sophie Turner (Trónok harca) mint Jean Grey, Kodi Smit-McPhee (A majmok bolygója: Forradalom) mint Nightcrawler, Alexandra Shipp (Aaliyah) mint Storm (Vihar), Tye Sheridan (The Stanford Prison Experiment) mint Cyclops (Küklopsz) és a Golden Globe-ra jelölt Oscar Isaac (Star Wars: Ébredő erő) mint az Apocalypse gonosz.

forrás: calltime

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr597459436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása