Itt a Minyonok film új előzetese
2015. május 15. írta: prominent

Itt a Minyonok film új előzetese

despicable-me-minions-movie-screenshot-hungry-4.jpg

Bananáááááá! Új kalandos történet lesz a Gru mese spin-offja, amiben a sárga kis lények keresik az otthonukat. Kötelezően nézős! Trailer.

minions-movie-3.jpg

Az Universal Pictures felfedte a harmadik előzetest a nyáron bemutatandó Minyonok című egész estés animációs filmjükhöz. A július 10-én mozikba kerülő Minyonok története az idők hajnalán kezdődik, amikor is sárga egysejtűekből fejlődtek a minyonok, akik örökösen a sötét urakat szolgálják. Miután számos társukat megöli a T-Rex és Napóleon, a minyonok ott találják magukat tök egyedül, egyetlen gazda nélkül, akit szolgálhatnának és ezért mély depresszióba esnek.

minions-still-02-636-380.jpg

Azonban egy minyon, akit Kevinnek hívnak, kiemelkedik a többiek közül, kieszel egy tervet a lázadó tinivel, Stuarttal és az édibédien szerethető kis Bobbal útra kelnek a nagyvilágba, hogy találjanak egy új gonosz gazdát a számukra. Azonban ez nem tűnik annyira könnyű feladatnak. Szerencséjükre a sors útjukba sodorja a legelső női gonoszt, a rettenetes Scarlet Overkill-t (Sandra Bullock). A fagyos Antarktisztól kezdve az 1960-as New Yorkon át egészen Londonig, ahol a legnagyobb kihívásukkal néznek szembe: meg kell menteniük a Minyoniságot... a megsemmisítéstől!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr437462066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása