Űrlényekkel harcol a Trónok harca törpéje
2015. május 21. írta: prominent

Űrlényekkel harcol a Trónok harca törpéje

pixels.jpg

Megérkezett a Pixels című Adam Sandler akcióvígjátékának előzetese. Kapaszkodjatok meg a felfekvéseitekben!

A Sony Pictures hozta nyilvánosságra a Pixels című agyament filmkomédiát, amiben Adam Sandler, Peter Dinklage, Michelle Monaghan, Josh Gad és Kevin James játszik. A filmben egy csapat földönkívüli megkaparint néhány régi videójátékot, amit félremagyarázva hadüzenetnek vesznek. Az amerikai elnök (James), hogy megvédje országát, segítségkéréssel fordul gyerekkori cimboráihoz.

Sandler az elnök haverját alakítja, aki igazi videójáték-bajnok. Dinklage pedig Sandler ellenlábasát formázza meg. Gad egy összeesküvés-elméletek iránti elkötelezett embert alakít, Monaghan pedig olyan fegyverszakértő nőt alakít. akiért oda meg vissza van Sandler.

A Chris Columbus  (Harry Potter és a Bölcsek köve) által rendezett Pixels című filmet július 24-tól láthatjuk a mozikban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr837478580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása