Channing Tatum Gambit filmje eredettörténet lesz
2015. május 26. írta: prominent

Channing Tatum Gambit filmje eredettörténet lesz

gambit-tatum-137136.jpg

Nemcsak az X-Men filmben, de különálló eredettörténetben is megelevenedik az új mutáns.

Channing Tatum jelenleg felkészülési stádiumban van a készülő Gambit című filmhez. Feltehetően a karakter először az X-men: Apokalipszis filmben tűnik fel. Az Empire magazinnak adott interjújában mesélt az önálló Gambit filmről.

"Josh Zetumer felém fordult és odaadta a forgatókönyv első változatát, és elég gyilkos. Egyikünk se tudja megmondani, hogyan is fog ez viszonyulni az X-Men univerzumához. De eszközölünk néhány változtatást az ilyen filmeket illetően. Hisz ez mindig a világ megmentéséről szól (nevet), de talán más irányban is elvihetjük a történetet. Számos lehetőség van, merre haladjon. Lehet olyan mint amilyen a Batman: Kezdődik film is volt, vagy egy egészen másfelé veheti az irányt, mint a Galaxis őrzői esetében is történt. Annyit mondhatok, hogy szuperizgatott vagyok!" - mondta Tatum.

A Gambit című filmet a tervek szerint 2016. október 7-én mutatják be a mozik. Az X-Men: Apokalipszis pedig 2016. május 27-én kerül a mozikba.

Forrás: comicbook

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr367493216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.05.27. 09:37:00

Továbbra se értem minek kellett lecserélni az előző gambitet...
süti beállítások módosítása