Új jelenetfotók érkeztek a Jurassic Worldhöz
2015. május 27. írta: prominent

Új jelenetfotók érkeztek a Jurassic Worldhöz

11329926_929715733751955_1267398222251896586_n.jpg

Miközben új jelenetek is láthatók a képeken, egy rejtőzködő raptor is észrevehető. Ki találja meg?

Új jelenetfotókat osztott meg a UIP Dunafilm, amit a Jurassic World készítőitől kaptak.

Előzményként: Láttuk már dinós témával csajozóst, meg vérszomjas vadállatokkal játszó képes beszámolót, ahogyan posztereket is, meg persze elérhető már a trailer is, a fődinóról van teljes kép, de egy régi ismerős visszatéréséről is tudomást szerezhettünk, de új jeleneteket is megfigyelhettünk. Ahogyan egy vírusvideónak szánt kis szösszenetben bemutatkozik az InGen, de még maga Spielberg is ajánlja a filmet.

A folytatás 22 évvel az eredeti Jurassic Park története után, az eredeti helyszínen, a Nublar szigeten játszódik, amit 1,2 milliárd dollárból dinoszaurusz élményparkká alakítottak, és emberek milliói látogatják évente. A rengeteg látogató ellenére a bevételek nem hozzák vissza a befektetést, ezért egy újfajta attrakcióval próbálnak még több vendéget odacsalogatni. A laborokban létrehoznak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, ami a későbbiekben elszabadul.

A Jurassic World filmben látható Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Vincent D'Onofrio, Judy Greer, Omar Sy, BD Wong, Jake Johnson, Irrfan Khan, és Idris Elba.

A tervezett amerikai bemutató 2015. június 12-re várható, míg idehaza már előző nap, június 11-én láthatjuk a mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr797495772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása