Kétségbeesve keresik az új Pókembert
2015. május 31. írta: prominent

Kétségbeesve keresik az új Pókembert

spiderman_split_2.jpg

Pár hét múlva forgatás, de főszereplő még nincs. Lázasan keresik, ki legyen Peter Parker újkori megformálója.

Igen, Asa Butterfield és Tom Holland szintén a jelöltek között van, de a stúdió semmit nem bíz a véletlenre és lóhalálában próbálják megtalálni a megfelelő színészt a szerepre. Ezért szombaton egésznapos titkos meghallgatást tartottak. Forrásaink elárulták, hogy hat tinisrácot teszteltek a szerepre.

Tehát számos jelölt van, kiválasztva még egy sincs, de azért reménykeltő, hogy szűkül a kör.

Tom Holland, aki Naomi Watts egyik fiát alakította a Lehetetlen című cunami-drámában, és persze Asa Butterfield, a Hugo és a Végjáték sztárja, is a szerepre pályázik. További négy is elég ígéretesnek tűnik: Judah Lewis (aránylag újoncnak számít, ő a Jean Marc-Vallee Demolition című filmben tűnik fel), Matthew Lintz (aki az idén nyáron mozikba kerülő Adam Sandler nevével fémjelzett Pixels filmben szerepel), Charlie Plummer (aki a Boardwalk Empire - Gengszerkorzó sorozatban is látható) valamint Charlie Rowe (egy brit színész aki a Fox rövid ideig élő Red Band Society sorozatban játszott).

Tehát ők lettek a befutók a világ mintegy ezer ötszáz jelentkezőjéből, így hatuk közül kerül ki az új Pókember. Mindössze két hét alatt szűkítették le a kört. Ők repültek Atlantába a próbafelvételre, ahol éppen a Marvel legújabb filmje, az Amerika Kapitány: Polgárháború forgatása zajlik. Épp ebben a filmben kerül bemutatásra az új karakter, hogy aztán önálló trilógiában folytatódjon a története. Előzetes infók alapján a Sony Pictures az új Pókember trilógia Peter Parker gimis éveit kívánja feldolgozni.

A Marvelnek és a Sonynak tehát hamarosan dönteniük kell, hogy elkezdhessék a felvételeket. A legfontosabb tényező pedig a kor, hiszen a gimis karakterhez korban leginkább hozzá illő színészt kell választani. Most nem harmincasok fognak tiniket alakítani. Megjegyezendő, Butterfield és Holland mindketten tizennyolc évesek, Rowe tizenkilenc, míg a többiek tizennégy év alattiak. Várhatóan a döntés jövő héten megtörténik.

Legyenek a Pókember-érzékszerveitek ráhangolva!

Forrás: THR

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr287506402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása