Forradalmi játékformával indít a Disney
2015. június 02. írta: prominent

Forradalmi játékformával indít a Disney

cyw_disney_010.jpg

Megérkezett a Playmation, ami újfajta élménnyel gazdagíthatja a gyerekeket: a Star Wars és a Bosszúállók karaktereit éleszthetik fel.

cyw_disney_100.jpg

Kilép az eddigi digitális világból a valóságba a Disney által június 2-án nyilvánosságra hozott új játékforma. Ez a játékevolúció egy új lépcsőfoka, amikor is a digitális fizikai formát ölt és a képzelet valósággá válik. Az úttörő formájú játékok rendszerében a gyerekek használható technológiával kiélhetik saját fantáziájukat, miközben aktív résztvevői lehetnek az adott történetnek, aminek természetesen csak a képzelet szabhat határt. Ezzel a módszerrel könnyűszerrel lehetnek hősök és hősnők és kedvükre ölthetik magukra a Disney univerzum karaktereit.

cyw_disney_034.jpg

"Az innováció és a kreativitás mindig is a Disney hajtómotorja volt. Célunk úgy ösztönözni a gyermekeket, hogy engedjék el a képzeletüket az általunk elmesélt történetek által és azokon a tapasztalatokon, amiket létrehozunk a számukra.A Playmationnel egy új lépést teszünk e hagyomány területén: összehozzuk a játszást és a történetmesélést a technológiával. Mégpedig új és nagyon izgalmas formában." - fogalmazott Leslie Ferraro, a Disney Consumer Products cég elnöke.

Hozzátette, hogy a Playmation a legjobb, amit a digitális világ kínálhat, és lehetőséget nyújt létrehozni valami egyedi, realitásban is helytálló játékot. Több tanulmányt is készítettek, amibe bevontak mintegy kétezer háztartást, és abból kisejlett, a mai gyerekek is szeretnének aktívan részt venni a játszásban, ezért lett számukra kifejlesztve ez a speciális játszási forma.

cyw_disney_071v2.jpg

A Playmationnel lehetőség adódik, hogy a kedvenc Marvel hősének bőrébe lehet bújni, így hamarosan ellephetik a gyermekvilágot a Bosszúállók vagy éppen a Star Wars karakterei. Az utóbbi és a Jégvarázs karakter-rendszereinek kidolgozása jelenleg folyamatban van, a tervek szerint 2016-ban illetve 2017-ben lesz elérhető.

playmation_keynotepack_whitebkg.jpg

A most bemutatott Playmation-t idén, azaz 2015 októberében Amerikában és Kanadában 119,99 dolláros kiskereskedelmi áron fogják értékesíteni.

 

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr947513080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stefi Schneider 2015.06.03. 14:25:37

Azt meg azert elarulhatnad hogy konkretan mi ez, hogy mukodik, mit csinal, hogy kell hasznalni. Ez igy kicsit se-fule-se-farka.

melee sc 2015.06.03. 15:39:43

még az eredeti oldal se mondja el mi ez és mit csinál. Valahogy az a gyanum, hogy ez egy giga marketing bullshit valami olyanról amit ezerszer láttunk, csak így vernek neki hírt.

hgfjfutfuj 2015.06.03. 16:25:46

....de legalább említi, hogy miből áll össze a csomag. megint csak a felére futotta az indexnek.....

vbn 2015.06.03. 23:42:17

Szerintem valami mozgásérzékelős cucc lesz, mint a Nintendo Wii-nél...
És hogy mi lesz a forradalmi újdonság? Nem kell fogni, mert rá lesz szíjjazva a kezedre! :-)
süti beállítások módosítása