Elsírta magát a Galaxis őrzői sztárja
2015. június 03. írta: prominent

Elsírta magát a Galaxis őrzői sztárja

marvelstudioseventsmall3.jpg

Chris Pratt szemében örömkönnyek csillogtak, miután elolvasta a film folytatásának forgatókönyvét.

Befejezte az első változatát a Galaxis őrzői második epizódjához James Gunn, aki negyvennyolc órán át fogalmazta meg a történetet. Ezt maga az író csicseregte twitter-üzenetében. Nem sokkal később Chris Pratt, aki éppen a Jurassic World filmet promózza, egy interjúban elárulta, hogy olvasta a történet vázlatát és könnyeket csalt a szemébe.

"Ismerek már néhány részletek az új történetből. Ez minden, amit erről mondhatok. Nem mintha nem tudnék, csak úgy vagyok vele, hogy ez olyan, mint a kölyköknek elárulnám mit kapnak karácsonyra. Arra buzdítom az embereket, hogy akárcsak az ajándékoknál, ne piszkálják és kukucskáljanak be a dobozba. Várják ki a karácsonyt. Ne rontsd el a meglepit. Annyit elmondhatok, hogy az ötlete jogosan csalt könnyeket a szemembe. Nagyon jó, nagyon jó. És alig várom, hogy elkezdjük a forgatást, és azt is nagyon várom, hogy az emberek lássák, mit hozott össze a második filmre. Annyira, annyira nagy és olyan jó. Még a Marvelnél se volt semmilyen kifogás, csak hallgattak és annyit mondtak: "tökéletes". Nem faragtak le belőle, egyszerűen imádták. Figyelemreméltó lesz." - mondta Pratt.

guardians2script.jpg

A Guardians of the Galaxy 2 filmben ismét összeáll Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel és Bradley Cooper mint egy undok hős, aki csatlakozik hozzájuk, hogy közösen harcoljanak a hatalmas kozmikus erő ellen. A Marvel Studios folytatása 2017. május 5-én érkezik a mozikba.

 

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr397515666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.04. 09:02:25

és még várom is, az első rész jó volt.

2015.06.04. 16:14:41

Ez milyen nyelven íródott te szerencsétlen? Ha már fordított cikket posztolsz egy az egyben, legalább fordítsd le normálisan. Ha nem vagy rá képes, blogolás helyett inkább menj le a játszóra csúszdázni. Tököm kivan a sok önjelölt félkegyelműből, akik feltétlen úgy érzik, hogy írniuk kell, de két kibaszott mondatot nem tudnak egymás mellé tenni helyesen, az index meg kirakosgatja őket válogatás nélkül.
süti beállítások módosítása