Nyomottvizes reaktorban oxigénpalack nélkül úszkál Tom Cruise
2015. június 04. írta: prominent

Nyomottvizes reaktorban oxigénpalack nélkül úszkál Tom Cruise

mission-impossible-rogue-nation-motorcycle-explosion_1920_0.jpg

"Te akarsz vezetni? Hiszen az imént még halott voltál!" Akciódús, szellemes, stílusos, pörgős és lehetetlenül valószerűtlen lesz az új Mission Impossible film. Itt a Titkos Nemzet előzetese.

A hatodik X-hez közeledő Tom Cruise egyáltalán nem öregszik. Sőt, a kor előrehaladtával képtelenebbnél képtelenebb akciókba keveredik. Ezúttal sem adja alább. Illetve, hogy alább, az ugye vitatható. Ethan Hunt most a Szindikátus nevű szervezet ellen szövetkezik, mert hogy ők, mi mást, mint világuralmi tevékenységet folytatnak. és el akarják pusztítani az IMF-et. Nah, ugye, hogy alább nem adunk. Erre persze főhősünk, egy csomó olyan helyzetbe kerül, amire ép eszű ember nem vállalkozik.

Legyen az a repülőgép oldalán való csimpaszkodás, vagy éppen egy nyomottvizes reaktorban oxigénpalack nélkül való úszkálás, ha lehetetlen küldetésről van szó, Ethan Hunt a te embered. Van benne kötelező jócsaj, a földön-vizen-vízalatt-levegőben való akciózás. Ha fele annyira lesz látványos, mint a trailer, akkor már megéri beülni a moziba.

missionimpossible0001.jpg

missionimpossible0002.jpg

missionimpossible0003.jpg

missionimpossible0004.jpg

missionimpossible0005.jpg

missionimpossible0006.jpg

A Christopher McQuarrie (Hullahegyek, fenegyerek, Jack Reacher) által rendezett új Mission: Impossible moziban Tom Cruise, Jeremy Renner (Bosszúállók, Jobb, ha hallgatsz), Alec Baldwin (A tégla, A stúdió), Simon Pegg (Star Trek, Világvége), Ving Rhames (Ponyvaregény, Holtak hajnala) illetve Simon McBurney (Az utolsó skót király, A mindenség elmélete) és Rebecca Ferguson (Herkules, The Red Tent) játszik. A forgatókönyvet Will Staples és Drew Pearce írta.

A Mission: Impossible - Titkos Nemzet augusztus 6-án debütál a magyar mozikban.

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr327517032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása