Itt a világvége: két pasi jut egy nőre
2015. június 05. írta: prominent

Itt a világvége: két pasi jut egy nőre

z-for-zachariah-margot-robbie-chris-pine-chiwetel-ejiofor.jpg

Lezajlott a nukleáris háború és csak egy nő maradt a kies vidéken. Akire persze mindjárt két férfi is szemet vet. Mérges szerelmi háromszög.

A Lionsgate és Roadside Attractions közzétett egy trailert a Z for Zachariah című filmhez, amiben Margot Robbie egy ifjú hölgyet alakít, aki abban a hitben él, hogy a nukleáris háború után ő az utolsó nő a világon. Egy nap találkozik egy férfi túlélővel (Chiwetel Ejiofor), akik úgy hiszik, ők az egyedüli túlélők. Csakhogy a kezdődő kapcsolatukba belép egy új szereplő, ugyanis megjelenik a színen egy másik férfi (Chris Pine) és harc indul a nő kegyeiért és a megtermékenyítésért.

z-for-zachariah-poster.jpg

A Robert C. O’Brien regényéből készült, és az idei Sundance-en debütált Z for Zachariah augusztus 20-án érkezik a mozikba.

Forrás: collider

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr737520624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Netuddki. 2015.06.05. 16:59:34

Kicsit elkésett, nem? Last man on Earth sorozat...
süti beállítások módosítása