Újra csattogtatja az ostort a híres kalandor
2015. június 28. írta: prominent

Újra csattogtatja az ostort a híres kalandor

indiana-jones2-700x300.jpg

A Star Wars mellett az Indiana Jones is újra feléled. Újabb infók láttak napvilágot.

Amikor a Disney megvásárolta a Star Wars jogait, akkor egyben az Indiana Jones franchise jogai is hozzá kerültek. Számos pletyka keringett már, hogy mikor is támasztják fel újra a régészprofesszor kalandjait, ám csak nem érkezett el az idő a megvalósításra. Azon kívül, hogy a stúdió szeretné, ha Chris Pratt venné át Harrison Ford szerepét. Minden másról mélyen hallgattak.

chrispratt.jpg

Egészen idáig, hiszen a legújabb, betonbiztos forrásokból szerzett infók szerint a Disneynek hatalmas tervei vannak az új franchise-zal kapcsolatban, és az új filmet 2018 negyedik negyedében, legvalószínűbben decemberben mutathatják be.

Mindeközben pedig szóra bírták Frank Marshall producert, aki elárulta, egyelőre még nincsenek végleges konkrétumok. "Jelenleg nem folytatunk beszélgetéseket az Indy5 készítéséről." - fogalmazott a producer.

Így tehát egyelőre azt sem lehet tudni, milyen irányban kívánnak haladni. Ám, elnézve az eddig megjelent Indiana Jones kalandokat, talán érdekes lehet az Indiana Jones and the Tomb of Gods (Indiana Jones és az Istenek sírja) egyelőre csak négyrészes képregényben megjelent történet filmes megvalósítása.

tombofthegods_tpb.jpg

Nektek milyen sztori lenne érdekes?

Forrás: /Film, AICN

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr497580128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása