Sorba érkezik A Kis Herceg és társai a vászonra
2015. december 07. írta: prominent

Sorba érkezik A Kis Herceg és társai a vászonra

herceg.png

Kiderült, milyen mesék várnak ránk a Paramount Animationtől. Csokorba szedtem a bemutatási dátumokat. Igazán ígéretes animációsfilm-termés várható! Részletek a tovább mögött!

Megvan hát, hogy mikor milyen animációs filmeket nézhetünk a moziban. A Paramount Pictures nyilvánosságra hozta meséinek bemutatásai dátumait a 2016 márciusa és 2019 márciusi időszakra vonatkozóan.

cultura-kis-herceg-02.jpg

Igazán üdítő és meglehetősen aranyos filmecske az A Kis Herceg animációs feldolgozása, amelyet a Kung Fu Pandával már bizonyító Mark Osborne Oscar-díjas rendező hozott tető alá. Az animációs film szereplőinek megszólaltatásaihoz olyan sztárokat sikerült elhívni, mint Mackenzie Foy, Jeff Bridge, Riley Osborne, Marion Cotillard, James Franco és Paul Rudd, Benicio del Toro, Paul Giamatti valamint Ricky Gervais, Albert Brooks illetve Bud Cort. A mese a legelső animációs adaptációja Antoine de Saint-Exupéry ikonikus mesterművének, A Kis Herceg könyvnek, amelynek számos kedvelője van a világ minden részén. Már játszák a magyar mozik.

monster-truck-pictures.jpg

 

Brutális látványt ígér a Monster Trucks című előszereplős és CGI-val animált film, amit a Paramount Animation a Nickelodeon Moviesszal karöltve hoz létre. A korábban 2016.március 18-i bemutatót áttoltál 2017.január 13-ra. A Chris Wedge (A zöld urai, Robotok, Jégkroszak) által rendezett filmben szerepel Jane Levy, Lucas Till, Tom Lennon, Barry Pepper és Amy Ryan, Danny Glover, Holt McCallany valamint Frank Whaley.

spongya.jpg

 

A sárga tengeri szivacs újabb mozis változatára ugyan sokat kell várni, azonban a készítők ígérete szerint megéri kivárni az időt. A SpongeBob SquarePants 3 (SpongyaBob és Kockanadrág 3) 2019. február 8-án kerül bemutatásra. A folytatást ismét Paul Tibbitt rendezi, és a szereplőknek  Tom Kenny, Clancy Brown, Rodger Bumpass és Bill Fagerbakke, Carolyn Lawrence illetve Mr. Lawrence kölcsönzi a hangját.

amusementpark.jpg

 

Egy saját fejlesztésű animációs film is bemutatásra kerül. Ez az Amusement Park címet viseli és 2019. március 22-én mutatják be a mozik. Egy veterán animációs rendező, Dylan Brown hozza össze, aki felügyelő animátorként a L'ecsó és a Némó Nyomában illetve a Toy Story animációs filmeknél segédkezett. Az Amusement Park filmhez olyan sztárok kölcsönzik a hangjukat, mint Matthew Broderick, Jennifer Garner, Jeffrey Tambor illetve Kenan Thompson, Ken Jeong valamint Mila Kunis, John Oliver és Brianna Denski.

gnomeo.jpg

 

Továbbá a stúdió bejelentette, hogy az Elton John saját Rocket Pictures cége által gyártott Sherlock Gnomes 2018. január 12-én kerül bemutatásra. A Paramount és a Metro-Goldwyn-Mayer filmjét John Stevenson (Kung Fu Panda) rendezi és elcsábították a Gnómeó és Júlia teljes stábját. A filmben Johnny Depp hangján szólal meg Sherlock Gnomes és ismét hallhatjuk James McAvoy-t Gnómeóként illetve Emily Bluntot Júliaként. A film a Gnómeó és Júlia folytatása és ezúttal Arthur Conan Doyle klasszikus detektívregényének filmes paródiája, amelyhez Elton John szerzi a zenét.

 

forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr188146006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása