Újra durván heroinoznak a Trainspotting folytatásában
2015. december 07. írta: prominent

Újra durván heroinoznak a Trainspotting folytatásában

trainspotting-2-release-2016-boyle-mcgregor.jpg

Jön a Trainspotting folytatása, több régi kedvencet is viszontlátunk. Igazán érdekes és izgalmas infók láttak napvilágot. Részletek a tovább mögött!

Végre valahára ismét nyomon követhetjük a híres és klasszikus heroinisták mindennapjait a Trainspotting folytatásában. És méghozzá nem is akárkikkel! Az eredeti szereplőgárda mondott igent a felkérésre. Így tehát ismét láthatjuk Ewan McGregort, Jonny Lee Millert, Ewen Bremnert és Robert Carlylet. A rendezői székbe az első film direktora, Danny Boyle ül.

get-ready-for-a-trainspotting-sequel-1441638121.jpg

A történet nem a regény folytatása, a Porno megfilmesítése lesz, hanem John Hodge eredeti folytatást ír, mégpedig arról, hol tartanak a karakterek. A Trainspotting 2 forgatása 2016 tavaszán kezdődik és a tervek szerint 2017-ben kerül majd a mozikba.

forrás: collider.com

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr278146414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pöff 2015.12.13. 13:39:03

Nem tudom, lehet az én életfelfogásommal van baj, de...

már az első is egy rakás szar volt.
Nem tudom mire ez a nagy hype
süti beállítások módosítása