Megérkezett a Harry Potter Spin-Off előzetese
2015. december 15. írta: prominent

Megérkezett a Harry Potter Spin-Off előzetese

hpspinoff.jpg

Itt a trailer a Harry Potter előzményfilmjéhez, a Legendás állatok és megfigyelésük filmtrilógiához. Hozza a hangulatot! Van poszter is!

Ugyan még javában forog a Harry Potter előzményfilmje, de a Warner Bros. Pictures kihozott egy jó kis ízelő, ami kellőképpen felcsigázza az embert. Legyenek bármilyen elvárásai, nemcsak teljesítik, hanem még túl is szárnyalják. Bizonyosságot adva, jó lesz ez!

A J.K. Rowling: Legendás állatok és megfigyelésük című kötetből készülő filmben Eddie Redmayne alakítja a főhőst, Göthe Salmandert. További szereplőként szerepel Katherine Waterston mint Porpentina “Tina” Goldstein, Alison Sudol mint Queenie Goldstein, illetve Dan Fogler mint Jacob Kowalski. Rajtuk kívül a filmben ott lesznek: Ezra Miller, Colin Farrell, Ron Perlman illetve Jenn Murray, Jon Voight, Carmen Ejogo, valamint Gemma Chan és Faith Wood-Blagrove is.

A történet Göthe Salmander kalandjait tárja a néző elé, aki utazásai során számos "rejtélyes és varázslatos" lényekre bukkan és megfigyeléseit egy tankönyvbe foglalja. Korábban már érkeztek forgatási képek, most itt a trailer is és poszter.

fantasticbeastsposter.jpg

A tervek szerint az első rész 2016. november 18-án, a másik 2018. november 16-án kerülne a mozikba, míg a harmadik epizódot 2020. november 20-tól láthatják a nézők.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr978174110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása