Az X-Men: Apokalipszis trailere magyarul is borzongat
2016. január 05. írta: prominent

Az X-Men: Apokalipszis trailere magyarul is borzongat

xmen_1.jpg

Isten is egy mutáns az X-Menben. Megérkezett a magyar előzetes!

A 20th Century Fox még december elején tette közzé a Bryan Singer rendezésében készülő X-Men: Apokalipszis várva várt első előzetesét, amelyet mostantól magyarul is élvezhetünk.

A 2014-es X-Men: Az eljövendő múlt napjait követő alkotásban a Xavier professzort alakító James McAvoy végre a karakterhez hűen kopasszá válik és az Oscar Isaac megformálta címszereplő gonoszról is kiderül, hogy más mutánsok kontrollálása mellett a méretét is képes változtatni.

Az említettek mellett a Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Rose Byrne, Evan Peters, Olivia Munn, Josh Helman, Tye Sheridan, Sophie Turner, Kodi Smit-McPhee, Lucas Till alkotta szereplőgárdával készülő film májusban kerül a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr498238826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása