Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Egy szál törölközőben virít Tom Hiddleston a High-Rise trailerében
2016. február 11. írta: prominent

Egy szál törölközőben virít Tom Hiddleston a High-Rise trailerében

tomh.jpg

Szex. Erőszak. Hatalom. Dekadencia. Ezt hozza a "felső tízezer" osztályáról szóló film. Pikáns előzetes érkezett. Részletek a tovább mögött!

tomh2.jpg

A történetben Robert Laing-et (Tom Hiddleston), egy fiatal orvost elbűvöli a felső tízezer életmódja, amit egy meglehetősen pazar toronyban, annak is a huszonötödik emeletén élnek. Ott tanyázik az egész szociális közeg megálmodója Anthony Royal (Jeremy Irons). Nemcsak a fennkölt és dekadenciával megspékelt élet csábítja őt, hanem Royal ágyasa, Charlotte (Sienna Miller). Miután Laing összebarátkozik Richard Wilderrel (Luke Evans), dokufilmkészítővel, aki a második emeleten lakik, egyszeriben az egész műközösség életét felborítják. És elkezdődik a vérre és hatalomra éhes "felsők" élet-halál harca.

tomh3.jpg

A Ben Wheatley által rendezett High-Rise filmet, amit J. G. Ballard azonos című regényéből készítettek, március 18-án kerül a mozikba.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr378381892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása