Forog a Star Wars VIII - Videó
2016. február 15. írta: prominent

Forog a Star Wars VIII - Videó

starw.jpg

Megkezdődött a Csillagok háborúja nyolcadik epizódjának forgatása. Erről közöltek egy videót is, némi filmrészlettel és stáblistával.

Ma, azaz február 15-én a londoni Pinewood Studiosban megkezdődött a Star Wars: Episode VIII című fantasztikus film forgatása. Visszatér Finn, Poe és Luke Skywalker a következő részben. Erről pedig közzétettek egy bejelentő-videót, amiben láthatunk részleteket az írországi Skellig Michael Island forgatásáról, illetve feltűnik a legendás Jedi-harcos!

A Star Wars: Episode VIII részt Rian Johnson írja és rendezi és rákapcsolódik a Star Wars: Ébredő erő, így visszatér Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley valamint John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson illetve Anthony Daniels, Gwendoline Christie és Andy Serkis.

Új szereplőként köszönthetjük Benicio Del Toro-t, Laura Dern-t, és egy tehetséges ifjoncot, Kelly Marie Tran-t.

A Star Wars: Episode VIII című filmet  2017. december 15-én mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr368393340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása