Íme egy kis ízelítő a Galaxis őrzői 2 forgatásáról
2016. február 17. írta: prominent

Íme egy kis ízelítő a Galaxis őrzői 2 forgatásáról

galaxy2.jpg

Még nem nő nagyra Groot az új filmben. Legalábbis az első képkockarészlet erről tanúskodik.

Megkezdődött hát a Galaxis őrzői 2 forgatása az amerikai Georgia állambeli Atlanta város Pinewood stúdiójában. Már az az első epizódban is elrejtettek némi utalást a folytatásra, amire rájátszott az a tény is, hogy a film több mint 770 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál. Illetve ez lett a Marvel Cinematic Universe legsikeresebb alkotása. És az sem mellékes, hogy a filmzenét tartalmazó album platinalemez lett és Grammy-re is jelölték.

A film Peter Quill kalandját mutatja be, aki az igazi szüleit keresi keresztül-kasul az univerzumban.

guardians_of_the_galaxy_2_1_1.jpg

A Galaxis őrzői 2 filmet írta és rendezi James Gunn. Visszatérő szereplőket köszönthetünk, úgy mint Chris Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) mint Peter Quill/Star-Lord; Zoe Saldana (Guardians of the Galaxy, Star Trek Into Darkness) mint Gamora; Dave Bautista (SPECTRE, Guardians of the Galaxy) mint Drax; Vin Diesel (Guardians of the Galaxy, Furious 7) eredetiben Groot hangja; Bradley Cooper (Joy, American Sniper) aki Rocket kölcsönzi a hangját; valamint Michael Rooker (Guardians of the Galaxy, Jumper) mint Yondu; Karen Gillan (Guardians of the Galaxy, The Big Short) mint Nebula; és Sean Gunn (Guardians of the Galaxy, “Gilmore Girls”) mint Kraglin.
Ám új szereplőkkel is gazdagodik a film, úgy mint Pom Klementieff (Oldboy), Elizabeth Debicki (The Great Gatsby, Everest), Chris Sullivan (“The Knick,” The Drop) és Kurt Russell (The Hateful Eight, Furious 7).

A Galaxis őrzői 2 című filmet 2017. május 5-én mutatják be a mozik.
galaxy00.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr718398846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

para_noir 2016.02.18. 11:18:42

Nem nagyon megy a magyar nyelv használata, mi?

para_noir 2016.02.18. 11:23:17

Jobban megnézve, ez a legszarabb poszt, amit valaha olvastam :)))) De tényleg, egy közepesen értelmi fogyatékos kisgyerek írta? Mert akkor full oké, hajrá kis retardált! :)
süti beállítások módosítása