Emily Blunt lehet Mary Poppins
2016. február 19. írta: prominent

Emily Blunt lehet Mary Poppins

 

emilyblunt-intothewoods-tree.jpg

Mindenki rákapott a folytatásokra. Most a Disney döntött úgy, hogy egy régi klasszikusnak készít folytatást. Jön a Mary Poppins 2.

Az már tuti, hogy a folytatások korát éljük, és mindenki megpróbálja kihasítani a lehető legjobb bevételt. Ma már kevés az igazán jó eredeti filmkasszasiker, így hát a készítők inkább vagy újrahasznosítanak, vagy pedig a már meglévő márkát nyújtják a végtelenségig.

Úgy tűnik ebbe a hadjáratba esik a Disney örökzöldjének számító Mary Poppins is, amit Julie Andrews főszereplésével készült 1964-es filmet követné. Egyelőre csak időrendben, bár az eredeti film az 1910-es években játszódik, és a folytatást pedig az 1930-as évekbe helyeznék. A történet egyébként az eredeti könyveken alapulna, kellő muníciót adva az esetleges további folytatásokra. Tippre még kettő követheti.

Ami a főszereplőt illeti, nagy volt a találgatás, de egyelőre úgy tűnik, Emily Blunt lehet Mary Poppins. Már megkezdték a tárgyalásokat. A folytatás rendezője a Vadregény direktora, Rob Marshall lesz.

A betétdalokat Marc Shaiman és Scott Wittman jegyzi. Mivel még kora stádiumban van a film elkészítse, így még nem tudni, mikor kerül mozikba.

Forrás: comingsoon.net

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr928404504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása