Megérkezett Peti sárkánya
2016. február 22. írta: prominent

Megérkezett Peti sárkánya

petesdragon1.jpg

Itt a Disney új fantasztikus filmjének előzetese. Misztikummal teli. Trailer a tovább mögött!

Úgy tűnik, a Disney rámegy az erdős-dzsungeles filmekre, hiszen a Dzsungel könyve feldolgozása után most egy újabb Maugli-szerűség kerül a mozikba. Ez a Peti sárkánya (Pete's Dragon) című fantasztikus film, aminek főhőse egyedül tengeti napjait az erdőben. Illetve nem teljesen egyedül, hanem van barátja. Képzeletbelinek tűnik, mert sárkány. Amik persze nincsenek. Igen, ugyanezt hiszik a közeli falu lakói, akik hogy hogynem tudomást szereznek Elliott-ról, a sárkányról és Petiről, a vadonban nevelkedett fiúcskáról.

petesdragon4.jpg

Megindul a hajsza és a kalandok során számos felfedezésre bukkannak, nemcsak az erdő mélyén, hanem önmagukban is. A főbb szerepekben Bryce Dallas Howard-ot, Robert Redford-ot, Karl Urban-t és Wes Bentley-t láthatjuk. A Peti sárkánya (avagy Elliott, a sárkány - még nem tudni a magyar címet) augusztusban érkezik a mozikba.

petesdragon2.jpg

A Peti sárkánya című film eredetileg 1977-ben már mozikba került, ott azonban rajzolt sárkánnyal volt dolgunk, meg zenés betétekkel. Na, itt ilyen nem lesz. Picit felnőttesebbé varázsolták ezt a kiss bugyuta sztorit, és remélhetően tényleg nem lesz Mauglis utánérzetünk.

Korábban már rendhagyó módon érkezett egy poszter, most pedig megjött az előzetes.

A trailer alapján nem sok mindent lehet következtetni a filmről, bár a látvány mindenesetre pompás. Dehát ezt egy Disney filmtől szinte elvárja az ember.

Íme az előzetes:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr38410542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

elinor 2016.02.22. 17:59:48

Paff, a bűvös sárkány?
süti beállítások módosítása