Nőcis szellemirtók bazseválnak
2016. március 03. írta: prominent

Nőcis szellemirtók bazseválnak

ghostbusterstrailer.jpg

Megérkezett a női Ghostbusters előzetese. Újra írtják a szellemeket. Lessétek meg a trailert a tovább mögött!

A Sony Pictures nyilvánosságra hozta a Szellemirtók folytatásának is felfogható film hivatalos előzetesét. Az új rész mintegy harminc évvel az első bemutatása után kerül a mozikba, és megváltoztatták a szereplők nemét is, ezúttal nők fognak az iszonyatos szellemek után iramodni. Ivan Reitman (egyébként komáromi származású) az 1984-es film rendezője az új kapcsán megjegyezte, hogy ahogyan az eredeti filmet, úgy a közönséget is rebootolni kell.

Reitman szerint, aki az új filmnél producerként vesz részt, nem lett volna jó a folytatás, bármennyire is akarták az emberek, mert akkor csak az eredeti szereplőgárdának a kezébe adták volna az új technikát, és csókolom és nincs benne semmi izgalom. Ellentétben azzal, hogy ma nagyon is menő női szereplőket klasszikus férfi karakterekbe bújtani. Márpedig a női emancipáció jól hoz a konyhára.

ghostbustersbar.jpg

A Paul Fieg által rendezett, július 15-én mozikba kerülő Szellemirtók filmben a manapság meglehetősen kapós komika, Melissa McCarthy (Női szervek, A kém) és Kristen Wiig (Zoolander 2) szerepel, de feltűnik a Thorok Thorja, Chris Hemsworth is, csakhogy legyen némi tesztoszteron a filmben.

És hogy még nagyobb legyen a retrófaktor, kicsit nyolcvanas évekbeli fílinget is kölcsönöztek a trailernek. Hogy milyet? Lessétek!



A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr108441314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása