Magas lesz a cukiságfaktor a Szenilla nyomában filmben
2016. március 30. írta: prominent

Magas lesz a cukiságfaktor a Szenilla nyomában filmben

otterbar.jpg

Egy csomó kép érkezett a Disney-Pixar új filmjének szereplőiről. Robban a cukiságbomba!

A Szenilla nyomában című egész estés animációs filmben nemcsak a Némó nyomában szereplői térnek vissza, hanem új karakterekkel is megismerkedhetünk. Itt lesz tehát Szenilla mellett Pizsi, Némó, Plecsni tanár úr, Cool a teknős,

Új szereplőkként érkezik egy polip, fehér cápa, fehér delfin, egy pár édi oroszlánfóka, valamint számos cukipofa lények. Lesz tehát mit nézni.

"A középpontban ezúttal az első film humoros főszereplője, Szenilla fog állni" - nyilatkozta a rendező. - "Azt találtuk ki, megismertetjük a közönséggel, az ő történetét, a családi hátterét, hogy onnan is származik, stb. Az első filmben olyan gyorsan belecsöppen a sztoriba, hogy szinte alkalmunk sincs megismerni őt. De most végre itt a lehetőség!"

Stanton elárulta, hogy a történet egy évvel az első film eseményei után fog játszódni, helyszíne pedig a kaliforniai-öböl lesz. A film emellett burkoltan utalni fog a bálnák veszélyezettségére, a lakóhelyük és fajuk rohamos kipusztulására, melyekért részben az emberek a felelősek.

A Szenilla nyomában magyarországi premierjére június 23-án kerül sor.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr948546004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása