Nézd meg a Warcraft: A kezdetek új magyar előzetesét
2016. március 30. írta: prominent

Nézd meg a Warcraft: A kezdetek új magyar előzetesét

warcraft-movie-trailer-8.jpg

Sötét erők lesnek ránk, világunk a háború küszöbén áll. Megérkezett a Warcraft film új, szinkronos előzetese.

Orkok és emberek fognak össze, hogy megmentsék magukat és egymást valamint a világot az összeomlástól.

Azeroth a civilizációk háborújának küszöbén áll. Az emberek hirtelen egy megszálló faj, a saját világuk, Draenor pusztulása elől menekülő orksereg szorításában találják magukat, mindez pedig egy Sötét Portál nevű átjáról megnyílásának következményeként történik. Az egyik is és a másik is a túlélésért küzd egy olyan csatában, ahol bizony mindkét oldalon lesznek veszteségek. Anduin Lothar (Travis Fimmel), az emberek vezetőjeként ütközetben megméri erejét Durotannal (Toby Kebbell), az orkok vezérével, s ez az összecsapás eldönti családja, népe és hazájának sorsát.

A Duncan Jones rendezésében megvalósuló Warcraft: A kezdetek című filmben Dominic Cooper, Paula Patton, Ben Foster, Travis Fimmel, Toby Kebbell, és Clancy Brown látható, a premierre 2016. június 10-én kerül sor.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr868546872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.03.31. 14:24:57

Az ork szinkronhangok nagyon el vannak baltázva... :( sajnos
süti beállítások módosítása