Ilyen ígézően sziszeg Scarlett Johansson
2016. április 01. írta: prominent

Ilyen ígézően sziszeg Scarlett Johansson

scarlett.jpg

Megjött a Disney Dzsungel könyve filmjének IMAX-előzetese. Lenyűgőzőnek ígérkezik. Trailer a tovább mögött!

Bíssz bennem... - sziszegi megígézően Ká, a kígyó a Disney műhelyében készült Dzsungel könyve legújabb feldolgozásában. A Rudyard Kipling tollából származó, 1894-ben könyv formában megjelent növellagyűjtemény története Maugliról, a vadonba a farkasok gondozásába került fiúról szól, akinek ősi ellensége, Sír Kán, a tigris hosszú évek után az életére tör. Akela, a farkasfalkavezér nehéz szívvel Bagirára, a feketepárducra bízza, hogy biztonságosan átkísérje az embergyereket az indiai őserdőn, ahol kalandjaik során találkoznak Baluval, a medvével, valamint Lacsival, a majmok királyával, illetve a megbabonázó tekintetű Ká az óriáskígyóval, hogy aztán végső ütközetben egyszer s mindenkorra leszámoljanak Sír Kánnal.

A Dzsungel könyve első filmes megjelenése 1942-ben történt, Korda Zoltán vezetésével és akkoriban elég erőszakosnak és meglehetősen merésznek sikeredett a film, amit aztán 1967-ben egy mérsékeltebb hangvételű, kifejezetten gyerekközönség számára életre keltett zenés animációs film készült.

A Dzsungel könyve 3D-s változata idén április közepén kerül a mozikba.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr988552994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása