Magára szabja a Batman hacukát Ben Affleck
2016. április 13. írta: prominent

Magára szabja a Batman hacukát Ben Affleck

batman-v-superman-dawn-of-justice-ben-affleck.jpg

Géza nemcsak szerepelni fog, hanem ő írja és rendezi a filmet. De előtte még azért pár filmbe beugrik. Részletek a tovább mögött!

Mivel a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala világszerte közel nyolcszáz millió dollárt hozott, a Warner Bros. nem volt rest bejelenteni, hogy további Batman-részeket várnak az új Bruce Wayne-től, Ben Afflecktől. Miután közölték, hogy a Zack Snyder által rendezett Igazság ligájának mindkét epizódjában szerepel Batman, így a cégnél evidens volt, hogy az önálló Batman-filmekben is Ben Affleck alakítsa a főhőst, mi több, ő maga írja és rendezze is meg.

Az Igazság ligája első epizódjának munkálatai már megkezdődtek Londonban, és Affleck csatlakozik a parádés szereplőgárdához: Henry Cavill mint Superman, Gal Gadot mint Csodanő, Jason Momoa mint Aquamen, illetve Ray Fisher minc Kyborg valamit Ezra Miller mint Villám. Amber Heard pedig Merát alakítja, aki majd az 2018-ban az Aquaman filmben is feltűnik, J.K.Simmons pedig Gordon felügyelő lesz. Szépen halad a DC Comics univerzum kiépítése.

A filmet 2017. november 10-én mutatják be a mozik.

Forrás: comingsoon.net

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr418602464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gizmo266 2016.04.13. 18:11:08

A Good Will Hunting meg (nem) az Árpa Attila-féle Argo óta ez a hülye azt hiszi, hogy tud forgatókönyvet írni, pedig nem.

Mondjuk még így is lehet jobban megy neki, mint azoknak akik eddig írták a DC filmeket.

a keresztényeket bántani tilos 2016.04.14. 11:35:51

Aquaman, mert csak egy ember
Cyborg, vagy Kiborg.
És igen, tudom, hogy s***fej vagyok :(
süti beállítások módosítása