Kiderült az új Pókember film címe
2016. április 14. írta: prominent

Kiderült az új Pókember film címe

sm1.jpg

A gimiskorú Spiderman-ről szóló alkotás sokat ígérő címet kapott. Jövő nyáron kerül a mozikba. Részletek a tovább mögött!

Bár Tom Holland, a Marvel univerzum új Pókembere ott volt az Amerika Kapitány: Polgárháború premierjén, úgy tűnik, eltervezte, hogy Las Vegasba repüljön a CinemaCon 2016 egyik bejelentőhöz, ami a Sony Pictures prezentációt mutatta be a jelenlévőknek. Holland közreműködésével leleplezték a jövő nyáron, 2017. július 17-én mozikba kerülő önálló Pókember-film címét, ami a Spider-Man: Homecoming (Pókember: Hazatérés)

"Ez egy tényleges hazatárés lesz. - mondta Holland, mégpedig azért, "mert az egész filmben Peter próbálja kideríteni, hogy ki ő és megtalálja a helyét a világban."

Íme a logó:

Ez tweet nélküli:

sm.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr778613280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása