Leleplezik Madonnát a táncosai
2016. április 18. írta: prominent

Leleplezik Madonnát a táncosai

strike.jpg

Titkokat osztanak meg a popkirálynő bizalmasai. A Strike a Pose dokumentumfilmben hat meleg és egy heteró táncos mesél a megpróbáltatásokról. Megjött a trailer.

Nem rejtik véka alá véleményüket a világ egyik legismertebb és minden idők legsikeresebb énekesnőjéről. 1990-ben, hét ifjú táncos (hat meleg, egy heteró) csatlakozott Madonnához és a popvilág legvitatottabb turnéjához, ami a Blond Ambition (Szőke becsvágy) címet viselte. A koncertkörútról, a színpadi showról, valamint arról, hogy mi folyt a színfalak mögött annak idején készült egy meglehetősen merész és sokkoló alkotás, az Európában Madonnával az ágyban (In bed with Madonna) címen forgalmazott, de egyébkét Amerikában a Truth or Dare (Mersz vagy felelsz) elnevezésű, Alek Keshisian által rendezett dokumentumfilm, amiben a táncosok is szóhoz jutottak. Bár nem úgy, ahogy szerettek volna.

truth_1.jpg

Huszonöt évvel később lerántják a leplet a Madonnával való turnézás hátteréről, arról, milyen volt az élet a koncertkörút alatt és azt követően. A Strike a Pose (Pózolj!) címet viselő dokumentumfilm, aminek a Berlini filmfesztiválon volt a bemutatója, egy drámai történet arról, hogyan tud az ember túllépni a megszégyeníésen és hogyan talál bátorságot arra, hogy az legyen, aki.

Az Ester Goud és Reijer Zwaan által rendezett filmet május 26-án mutatják be a mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr998641192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sulopest 2017.10.11. 08:20:42

Csak 6 táncos vall a filmben mivel idő közben egyikük elhunyt AIDS-ben.
süti beállítások módosítása