Új trailer jött a Warcraft filmhez
2016. április 19. írta: prominent

Új trailer jött a Warcraft filmhez

ork.jpg

Számos új, látványos csatajelenettel bővítették az előzetest. Nem érdemes kihagyni, izgalmasnak ígérkezik! Előzetes a tovább mögött!

Úgy várjuk az új Warcraft filmet, mint az Orkok a megváltást. Tűkön ülve. Ám egy kicsit már most csillapíthatjuk kíváncsiságunkat, hiszen megérkezett az új trailer.

Már a nemzetközi előzetes is beszédes volt.

A Warcraft: A kezdetek című, az ismert PC-játékból készült film egy epikus kalandfilm, amiben az addig békében élő Azeroth népe egy civilizációk közti nagy háború küszöbén áll és egy megszálló fajjal, az orkokkal kell szövetkezniük, ha azt akarják, hogy ha egy misztikus világütközésből kinyílik a Sötét Portál, ami átjárót képez a két világ között. Korábban ugyan ellenfelek, azonban egy különös szövetség miatt válvetve egymás mellett harcol az embervezető az orkok vezérével, hogy megállítsanak egy még nagyobb katasztrófát, ami mindenki világát veszélyezteti. Elkezdődik hát egy hihetetlen erejű és számos áldozatot követelő, többarcú háború, ahol mindenki küzd valamiért.

A filmben Dominic Cooper, Paula Patton, Ben Foster, Travis Fimmel, Toby Kebbell, és Clancy Brown, illetve Ben Schnetzer, Rob Kazinsky valamint Daniel Wu látható, a premier 2016. június 10-én látható.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr278645384

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása