Vin Diesel megmutatta a Halálos iramban 8 poszterét
2016. április 20. írta: prominent

Vin Diesel megmutatta a Halálos iramban 8 poszterét

fastfurious8.jpg

Rajongói alkotást fognak hivatalosan használni? A főszereplő mindenesetre közzétette. Részletek a tovább mögött!

Vin Diesel a hivatalos facebook profilján tette közzé a Halálos iramban nyolcadik részének poszterét. Az Egyenesen Comptomból (Straight Outta Compton) film rendezője, F. Gary Gray fogja vezetni a Halálos iramban következő három részének munkálatait. A nyolcadik epizód 2017. április 14-én kerül a mozikba, míg a kilencedik 2019. április 19-én és a tizedik Halálos iramban 2021. április 2-án mutatják be.

A Furious 8 címen futó projektben visszatér Vin Diesel, ahogyan Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky valamint Lucas Black, mint korábbi bűnözők, akik szupertitkos ügynökként válnak. Valamint Jason Statham, Dwayne Johnson és Kurt Russel is feltűnhet az elkotásban.

A Halálos iramban 8,9, 10 nem az egyedüli történetvezetés ebben a témában, amit az Universal tervez, ugyanis további spin-offokat és előzményeket terveznek a szériához.

A Halálos iramban hetedik része elképesztő, több mint 1,5 milliárd dolláros bevételt hozott.

Ami pedig az említett nyolcadik rész poszterét illeti, éles szemű rajongók kiszűrták, hogy tavaly a DeviantArt alkotói honlapon. Vajon az Universal Pictures használni fogja? Vin Diesel megtette, és közel száz millió emberhez juttatta el a Facebook oldalán.

f8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr638647054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása