Gyilkosság szemtanúja lett Emily Blunt
2016. április 21. írta: prominent

Gyilkosság szemtanúja lett Emily Blunt

girlontrain0004.jpg

Megérkezett a Lány a vonaton előzetese. Komor, sötét, és sokkoló, akárcsak a könyv. De vajon, jobb lesz! Előzetes a tovább mögött!

Meglehetősen nyomott hangulatú trailert hozott ki a Universal Pictures és a DreamWorks Pictures az A Lány a vonaton című filmhez. Az Emily Blunt, Rebecca Fergusson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans illetve Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow valamint Laura Prepon szereposztással moziba küldött alkotás Paula Hawkins azonos című sikerkönyvéből készült. A világszerte több mint kétmillió példányszámban eladott regény tizenkilenc hétig vezette a New York Times bestseller listáját, s a kötet alapján Tate Taylor rendezett filmet, ami október 7-től játszák a mozik.

A thrillerben Rachel (Blunt), aki a válása alaposan megviselt, azzal tölti a napjait, hogy vonattal utazva elképzeli azt a tökéletes párost, akik abban a házban élnek, ami mellett naponta elhalad a vonattal. Ez a fantáziálgatása egészen addig a napig tart, míg egy reggel valami igazán sokkolónak dolog szemtanúja lesz és lassan kibontakozik előtte egy hihetetlenül izgalmas és kusza történet.

girl_on_the_train_poster.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr938650470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása