Ikonikus szereplő érkezik a Baywatch filmbe
2016. április 22. írta: prominent

Ikonikus szereplő érkezik a Baywatch filmbe

baywatch2.jpg

Minden férfi rajongó álma válik valóra. Kiderült, ki lesz a korábbi meghatározó szereplő, akit viszontlátunk a vásznon!

Bikinis nagymellű lányok csapatához érkezik a klasszikus Baywatch sorozat egyik legvitatottabb, ugyanakkor legszemrevalóbb sztárja. Őt Dwayne Johnson jelentette be a Paramount Pictures égisze alatt megvalósuló, 2017. május 19-én bemutatandó filmprojekt kapcsán.

 

Tehát akkor a nagy bejelentés: nem más érkezik a Baywatch csapatához, mint a híres-hírhedt Pamela Anderson, aki CJ Parker karakterét vitte a minden idők legsikeresebb tv-sorozatában.

 

Johnson mellett feltűnik még Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach illetve Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra, Hannibal Buress valamint Belinda Peregín, Izabel Goulart, Charlotte McKinney és természetesen David Hasselhoff.

A Baywatch tv-sorozat 1989-től volt látható az NBC csatornán, majd a világ valamennyi országát meghódította. Akkoriban, a kilencvenes években ismert szereplők voltak Hasselhoff mellett Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Elenia, Peter Phelps valamint Brandon Call és Holly Gagnier. Ámbár az első évad nem igazán volt kiemelkedő siker, el is kaszálták, de 1991-ben újraélesztették és minden idők legnézettebb sorozatává vált, becslések szerint 1,1 milliárd néző látta a szériát, ami tíz évig futott, és az Antarktiszon kívül valamennyi földrészen volt látható.

A Baywatch filmet Seth Gordon rendezi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr118655146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása