Új jeleneteket mutatnak az Alice Tükörországban filmből
2016. április 23. írta: prominent

Új jeleneteket mutatnak az Alice Tükörországban filmből

look.jpg

Beleshetünk a forgatási helyszínre és még több filmbéli jelenet érkezett. Videó a tovább mögött!

Egyre több titokra derül fény az Alice Tükörországban című filmet illetően. Most éppen bekukkanthatunk a kulisszák mögé, és néhány új jelenetről is lehull a lepel. A James Bobin által rendezett filmben Alice ismét visszatér az elvarázsolt és mágikusan furcsa lényekkel lakott alternatív országba, ami a kandalló fölött lévő tükrön keresztül érhető el.

A hihetetlen birodalomban mindenféle képtelenebbnél képtelenebb és főleg fordított dolog és persze annak ellenkezője esik meg a lánnyal. Hogy aztán az idő mindent megkérdőjelezzen és mindenre választ adjon. Olyanra is, amire nincs magyarázat, vagy legalábbis nem olyan, mint amit elképzelünk vagy várunk. Lewis Carroll klasszikusa bőséges alapanyagot szolgáltat, valamint enged a fantáziának is.

A szereplők között olyan remek színészeket láthatunk, mint Mia WasikowskaJohnny DeppAnne Hathaway és Helena Bonham Carter, akik korábbi karaktereikben térnek vissza, ugyanakkor új arcokként feltűnik Sacha Baron Cohen és Rhys Ifans.

Az Alice Tükörországban című filmet Magyarországon június 2-től játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr408656842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása