Woody Harrelsonra vadászik Liam Hemsworth
2016. április 28. írta: prominent

Woody Harrelsonra vadászik Liam Hemsworth

duel1.jpg

Természetfeletti westernben esik egymásnak a két sztár. Véresen és bosszúszomjasan. Megjött a hátborzongató trailer.

Úgy tűnik, hogy manapság visszatérőben van a western a mozikban, hiszen elég csak az Aljas nyolcas vagy a Visszatérő filmekre gondolni. A The Duel (amit korábban By way of Helena címmel emlegették) filmben Liam Hemsworth és Woody Harrelson játszik, akik legutóbb az Éhezők viadalában játszottak együtt. Liam ezúttal David Kingston texasi rangert alakít, aki egy szektavezér, Abraham Brant (Harrelson) által uralt városban, Helena-ban (innét a munkacím), egy gyilkosságsorozat felgöngyölítésére vállalkozott.

theduelfinalposter.jpg

Csakhogy nem számolt azzal, hogy amint egyre közelebb szimatol, úgy bomlik ki előtte egy régi titok, aminek hatására bosszút forral és személyes üggyé válik a küldetése.

Az 1880-as évek játszódó természetfeletti westernben további szerepekben Alice Braga-t (Elysium - Zárt világ), William Hurt-öt (A hihetetlen Hulk) és Emory Cohen-t (Brooklyn) láthatjuk. A Matt Cook tollából származó és a színész-rendező, leginkább tv-sorozatokban otthon mozgó Kieran Darcy-Smith rendezésében megvalósuló The Duel filmet június 24-től játszák az amerikai mozik.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr118671094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása