Tűzforró sütőolajjal kenik Zac Efron pucér felsőtestét
2016. április 29. írta: prominent

Tűzforró sütőolajjal kenik Zac Efron pucér felsőtestét

rossz.png

Finom női és férfi ujjak kényeztették a sztárt, földöntúli izgalmakat okozva neki. Videó a Rossz szomszédság folytatásából.

Erotikus jelenetekben bővelkedő filmnek ígérkezik a Rossz szomszédság című Zac Efron és Seth Rogen fémjelezte film folytatását. Most előkerült egy klip, amiben látható, néhány fincsi csaj hogyan kényezteti Efront.

A filmben csupa jó csaj is szerepelni fog, elég csak Selena Gomezt említeni, de pott lesz Rose Byrne, Chloë Grace Moretz, akárcsak Dave Franco vagy éppen Lisa Kudrow.

Az első filmet mindössze 18 millió dollárból hozták össze, szó szerint robbantott a mozi pénztáraknál, 2014-ben a világon összesen 270 milliót szedett össze. Az új részt is Nicholas Stoller hozta össze.

A folytatásban Mac (Rogen) és Kelly Radner (Byrne) második gyermeküket várják és készen állnak, hogy megejtsék a felnőtté válás utolsó lépését: külvárosba költözni. Ám azt még a legrosszabb álmukban se gondolták volna, hogy a biztonság nem a leginkáb kifejező megnevezés arra nézvést, kik is költöznek a szomszédjukba. Ezt még Teddy (Efron) se gondolta volna.

Miután elegük lesz az iskolai szexista, megszorító rendszerből és Kappa Nu unortodox hölgyeitől, úgy döntenek, hogy ők is kirúgnak a hámból, de úgy, hogy túlszárnyalják szomszédaik viselkedését. Mikor Shelby (Moretz) és barinői Beth (Kiersey Clemons) és Nora (Beanie Feldstein) mikor már azt gondolnák, hogy megtalálták a tökéletes helyet a kampuszuknak, még csak a gondolatát sem engedik meg, hogy az egy csendes utcácska.

Aztán elkezdődik a haddelhadd, ami majd a május 20-án a mozikba landoló filmből kiderül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr568673488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása