Totál lazák a mutáns teknőcök
2016. május 04. írta: prominent

Totál lazák a mutáns teknőcök

tmnttrailer2.jpg

Új trailer érkezett a Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékből filmhez. Lazaság van, gyerekek! Előzetes a tovább mögött!

Mókázás és viccelődés meg persze überlátvány. De nyilván ez sem elég, mert még jól megtolták egy kis karakterismertetővel. Pedig hát, ezt a világot azért már jól lehet ismerni. Vagy mégsem?

Mindegy. A lényeg, hogy érkezett egy másfél perces előzetes, amiben a karakterismertetésen kívül pár jól összerakott akciót és jónőt is belepakolta, biztos ami biztos alapon. De az unalomig ismételtek nem hinném, hogy aztán a filmben akkorát fognak ütni. Dehát mit értek én a marketinghez.

Ami a nyolcvanas években a gyerekek ámulatát nyerte el, az már a mostani ifjú korosztály közönségének nem biztos, hogy bejön. Példának említhetjük a Transformerst, ami mindenhol siker volt, csak épp Amerikában nem... De jóvan.

A David Green rendezte mutáns teknőcökről és gonoszabbnál gonoszabb ellenlábasaikról szóló film láthatóan a fiatalabb korosztályt, mondhatni a gyerekeket célozza meg. Amivel persze nincs semmi gond, csak nehogy túlerőltessék a június 30-án mozikba kerülő film reklámozását.

Meglátjuk. Ti mennyire várjátok már?

-br-

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr368685320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása