Kivasalták Tom Hankset az Inferno plakátjához
2016. május 06. írta: prominent

Kivasalták Tom Hankset az Inferno plakátjához

inferno1.jpg

"Keressetek és találtok." Visszatér Robert Langdon, jelképkutató. Először jól szétfotosoppolva. Jött egy plakát és csomó kép az új filmhez.

A Sony Pictures jóvoltából most közzétehetünk egy egyemberes posztert, amin Tom Hanks nagyonis kivasalva látható mint Robert Langdon a Da Vinci kód és az Angyalok és démonok szimbólumkutatója, aki most a harmadik, Inferno c. részben fog minden kérdésre választ találni.

A Ron Howard blockbusterében Harvard jeles szimbólumkutatója, Robert Langdon (Tom Hanks) egy hihetetlen világveszélyben él, és Dante híres művének, a Pokolnak néhány sora vezérli. Amikor Langdon felébred egy olasz kórházban, amnéziája van, akkor összeáll Sienna Brooks (Felicity Jones) orvosnővel, és együtt remélik, visszatér Langdon emlékezete.

Ketten átszelik egész Európát és sürgeti őket az idő, hogy megállítsanak egy világkatasztrófát.

A harmaik film ugye a Da Vinci-kód (2006) valamint az Angyalok és démonok (2009) folytatása, Inferno címmel, amiben Hanks immár harmadik alkalommal alakítja Langdon professzort az Oscar-díjra jelölt Felicity Jones (Mindenség elmélete), Irrfan Khan (Pí élete), Omar Sy (Életrevalók) és Sidse Babett Knudsen (Borgen) mellett. Ben Foster (A túlélő) pedig a főgonoszt játsza.

inferno-poster.jpg

A Dan Brown forgatókönyve alapján David Koepp forgatókönyvéből készült filmet október 28-tól játszák a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr968692326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.07. 16:01:30

Dan Brown legrosszabb konyve. Nem eleg, hogy izgalomfokozas cimszo alatt az unalomig ismetelget hatasosnak szant reszeket, es bedobja a jo oreg senki sem az, akinek latszik kliset, hanem egy torz ideologiat ved, es allit be helyesnek. Emberiseg elleni bunt semmilyen ideologia nem tud megmagyarazni es helyesse tenni. Egy Dan Briwnhoz hasonlo nepszeru ironak nagyon kellene vigyaznia arra, hogy milyen ideologiat hirdet es helyesel. A konyv uzenete dobbenetesen torz es helytelen, a szerzo nepszerusege folytan megis milliok olvastak, es a forumokon vagy az amazon-on lathato velemenuek es hozzaszolasok alapjan rengetegen ertenek egyet a szerzo altal javasolt, eleteket tonkretevo "megoldassal". Ezt a butito, torz ertekrendet most a filmmel akarjak meg tobb emberhez eljuttatni. Vallalja-e Dan Brown a felelosseget, ha az o ideologiajanak hatasara csak egyetlen orult megkiserel egy biologiai tamadast vegrehajtani? Elkepeszto, hogy a hozzaszolasokban az olvasok legfobb problemaja, hogy az Inferno egy utikonyv a rengeteg leiras miatt, es nem kerdojelezik meg a kozvetitett ideologiat, sot tobben helyeslik is a tomegpusztitas elvet kornyezetvedelmi okokbol! Micsoda torz szemlelet ez? A konyvvel, filmmel es Dan Brown osszes jovobeli konyvevel kapcsolatos egyetlen helyes magatartas: bojkott!

BéLóg 2016.05.07. 17:07:53

@Kishableany: Túl sok az ismeretlen dolog, ezért jó lenne Spoiler! megjegyzéssel megírni, mi is az amit DB elfogadhatónak tart.
Nem tudok úgy bojkottálni valamit ha nem tudom ELOLVASÁS nélkül hogy mi a baj vele.
Fából vaskarika, nem?

KDNP a selejtek gyűjtőhelye 2016.05.07. 20:02:29

@Kishableany:

Helyesírásod alapján nem csoda, hogy egy kukkot nem fogtál fel a könyvből.

Én már nem, de te remélem megéred azt a megoldást amit preferálsz. Amikor majd a Föld felmelegedése miatt a folyamatosan növekvő emberállomány egyre kisebb területre zsúfolódik be és a választási lehetőséged csak abból áll, hogy 80 bantu négerrel, vagy 120 pakisztánival élsz a 22 négyzetméteres számotokra kijelölt területen, akkor majd talán elgondolkodsz a valóságon és elgondolkodsz azon, hogy lehetett volna "humánusabb" megoldás is.
süti beállítások módosítása