Álló farokkal ment életet Daniel Radcliffe
2016. május 10. írta: prominent

Álló farokkal ment életet Daniel Radcliffe

swissarmyman02_1.jpg

Megjött a Swiss Army Man korhatáros előzetese. Csak erős idegzetűeknek ajánlott! Trailer a tovább mögött!

Fingó vizihulla, merevedés, tüzes lobogás, állattámadás és egyéb agymenések láthatóak a furcsaságoktól és perverzitás irányába hajazó Swiss Army Man új, korhatáros előzetesében, amiben Radcliffe egy fingó hullát alakít.

A filmben Hank (Paul Dano) egy lakatlan szigeten tengődik és az öngyilkosság gondolata foglalkoztatja, mi több meg is kísérli végigvinni azt. Ám egy nap egy hullát sodor a partra a tenger. Hankban felcsillan a remény, és különösebbnél különösebb és valószerűtlenebb helyzetekbe kerül, ugyanakkor egyre erősebbé válik benne az elhatározás: vissza kell jutnia hőn szeretett nőjéhez. Ehhez használja, meglehetősen különc hozzáállással a fingó hullát, Manny-t (Daniel Radcliffe), akivel hogy, hogy nem azon fáradozik, hogy megismertesse vele, igen is érdemes élni és az jelenti a mindent.

swiss01.jpg

A Swiss Army Man dramedy két Dániel, azaz Daniel Scheinert és Daniel Kwan első nagyfilmes rendezése a Sundance filmfesztiválon került bemutatásra és június 17-től játszák Amerikában a mozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr688702208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása