Egy csomó kép az Assassin’s Creed filmből
2016. május 10. írta: prominent

Egy csomó kép az Assassin’s Creed filmből

ac_5.jpg

Ütős és izgalmas ízelítő a csuklyás hős történetéből. Galériába rendezett fotósorozat. Részletek a tovább mögött!

Akkor hát, amíg várunk a szerdán debütáló előzetesre, íme néhány igazán szuper kép az Assasin's Creed moziból, amit a 20th Century Fox által a Los Angeles Times hozott nyilvánosságra.

A főbb szerepekben Michael Fassbendert, Marion Cotillardot, Michael K. Williams.et, Jeremy Irons-t valamint Brendan Gleeson-t látjatjuk.

Az Assasin's Creed film Callum Lunch történetét követi, aki egy forradalmi technológia segítségével genetikus emlékezetét fedik fel, amivel képes lesz megélni-megtapasztalni a XV. századi Spanyolországban élt ősének, Aguilarnak kalandjait. Callum felfedezi, hogy egy ő egy misztikus titkos társaság, a Bérgyilkosok egyik utóda, és olyan elképesztően erős tudással és képességgel rendelkezik, amivel a jelenben nagy hatalmat élvező Templomosok szervezetével veszi fel a harcot.

A Justin Kurrzel (Macbeth) rendezében a játékadaptáció december 21-én debütál az amerikai mozikban.



A bejegyzés trackback címe:

https://mozitekercs.blog.hu/api/trackback/id/tr568702144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása